Naša uloga neće biti trač i ogovaranje. Mi nismo dio nijedne političke opcije. Mi smo samo produžetak vlastitog marljivog rada na našem Radiju.

Sve ono što niste čuli na radiju čitajte na našem portalu.

Želja nam je pratiti događaje ne samo s našeg područja slušanosti već i iz većeg dijela Hrvatske pa sve do Irske.

Nastojat ćemo biti objektivni, ali moramo vas upozoriti da mi ni u životu nismo preozbiljni. Naša radna atmosfera najviše je smijeh, spoj mladosti i starosti, zato se čuvajte jer naša će SATIRA biti naš zaštitni znak.

Tko ne podnosi satiru, bolje mu je da nas niti ne čita, ali ako se ljuti, bolje mu je da nas ipak čita jer kao što kaže naša najpopularnija emisija u eteru, Tko pjeva zlo ne misli, „tko se ljuti taj je… ili čovječe, ne ljuti se“. Tko nas čita, taj je vel’ka šnita!

Željeli bismo se razlikovati od drugih portala i jedna od glavnih aktivnosti u tome bit će rubrika o zdravlju sa savjetima za njegovo održavanje, zato ćemo pri pisanju o politici jako paziti na vaše zdravlje da vas previše ne uzbuđujemo glupostima koje političari rade nama.

Čitajte nas, preporučite nas drugima, a ovi neka preporuče drugima koji će isto preporučiti drugima koji će…

Uz vas smo jači i bolji! Imat ćemo i razne darove za vas, samo ih morate pronaći u našim tekstovima. Vaše nam je praćenje najljepši dar!

I dok nas čitate, ne zaboravite pritisnuti na live streaming pa nas i slušati. Slušajte nas, čitajte nas jer.


Mi smo tu zbog vas!

Radio Krizevci
Pratite nas na društvenim mrežama!