Pitali smo…

Pitali smo naše političare što misle o pokretanju našeg portala

Što biste željeli čitati na našem portalu,
koje teme Vas najviše interesiraju, možete li nam dati svoje prijedloge i ideje?“Svakako bih volio da se piše o našim građanima, njihovim postignućima, a manje o političkim stvarima. Također, volio bih da se ovaj portal bavi istraživačkim novinarstvom, a ne samo preuzimanjem vijesti od drugih kao što to nažalost rade današnji mediji. Nadalje, da se građane informira na portalu o događanjima u Križevcima i da se direktno za neke stvari ispituje mišljenje građana”.

Gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn
Darko Koren

“Najviše bi volio čitati i gledati slike (može i makete) velikih, čak što više grandioznih projekata u općini Kalnik….šalim se…u svakom slučaju što više pozitivnih vijesti i priča, jer je ljudima dosta i crnila i žutila”.


Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren
Branko Hrg

“Aktualnosti, sport, gospodarstvo, društveni život,  teme iz života ljudi našega kraja, no nadasve realno i korektno izvješćivanje(što baš i nije popularno za dizanje čitanosti). Najvažnije mi je stvaranje lijepe i pozitivne slike o našem gradu, pa vam želim da u tome uspijete”.

Saborski zastupnik Branko Hrg
Marko Katanović

“Aktualnosti iz Križevaca i okolice, društvena, politička, kulturna i sportska događanja. Osobni prijedlog bi bio da se rade intervjui s običnim građanima o raznim temama i događanjima u gradu, od praćenja gradskih manifestacija, kulturnih događanja, infrastrukturnih projekata, da se čuje mišljenje, stav ali i prijedlozi građana za poboljšanje svakodnevnice u Križevcima”.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović
Pratite nas na društvenim mrežama!