Školsko općinsko natjecanje iz krosa

Ekipni prvaci dječaci i djevojčice iz O. Š. Ljudevita Modeca

Danas je u parku Osnovne škole Vladimir Nazor održano Školsko općinsko natjecanje iz krosa za djevojčice i dječake. Na natjecanju su sudjelovale osnovne škole iz Križevaca – Osnovna škola Ljudevita Modeca i Osnovna škola Vladimir Nazor, Osnovna škola Grigor Vitez Sveti Ivan Žabno te osnovne škole Sokolovac i Sveti Petar Orehovec.

Svaka škola dala je po četiri trkača i trkačice. Djevojčice su trčale dionicu dugu 1000, a dječaci 1200 metara. Prvo mjesto kod djevojčica osvojila je Anamaria Gudić iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, a kod dječaka prvo je mjesto osvojio je Mihael Bočkaj iz Osnovne škole Vladimir Nazor.

Po završetku natjecanja ukupnu ekipnu pobjedu za djevojčice i dječake odnijela je Osnovna škola Ljudevita Modeca. Djevojčice su pobjedu odnijele u sastavu Anamaria Gudić, Ivana Masnec, Hana Horvat i Hana Heruc, a dječaci u sastavu Andrej Pavić, Roberto Gregurić, David Dudek i David Pukec. Voditeljica dječaka bila je profesorica Marjana Fržović, a voditeljica djevojčica profesorica Darinka Šimunčić. Sljedeća stepenica za male prvake krosa jest županijsko natjecanje koje će se održati na proljeće.

Organizator natjecanja bila je Osnovna škola Vladimir Nazor. (M.M.)

Pratite nas na društvenim mrežama!