HNS- politika građanskog centra

Jasmina Pavlović: HNS u Koprivničko-križevačkoj županiji zagovara i provodi pristojnu politiku građanskog centra

Koprivnica,6. prosinca 2018. – „Kada sam prije godinu dana preuzela ovu organizaciju,odlučeno je da se nećemo osvrtati unazad, već smo se okrenuli budućnosti HNS-au Koprivničko-križevačkoj županiji. Put koji smo prešli u proteklih godinu dananije uvijek bio posut cvijećem, no danas sam sretna i zadovoljna što sam prvameđu jednakima, prva među svojim stranačkim kolegama Podravcima i Prigorcima, ujednoj od najboljih organizacija HNS-a u zemlji“, kazala je Jasmina Pavlović,predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije najučerašnjoj Izvještajnoj skupštini stranke.

Istaknula jei kako je preuzimanjem funkcije županijske predsjednice prije godinu danavjerovala da zajedno sa svojim najbližim suradnicima može osnažiti HNS ipretvoriti ga u jednu čvrstu i stabilnu stranku, stranku kojoj ljudi vjeruju ikojoj se priključuju.

„Danas, kadgledam svoju organizaciju, mogu samo reći da sam ponosna HNS-ovka te da zajednosa svim svojim članovima, na svim razinama, zagovaram i provodim pristojnupolitiku građanskog centra. Danas je koprivničko-križevački HNS političkaorganizacija koja vraća povjerenje građana u politiku, a naš smjer nije nilijevo ni desno, nego samo naprijed!“, naglasila je Pavlović.

Podršku raduove stranačke organizacije iskazao je i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljakistakavši kako je HNS prebrodio možda i najteže razdoblje u povijesti stranke.

„Svjesni daje politika zapela u živom blatu podjela, i što je još gore – bavljenja samisobom, morala se napraviti drastična promjena. To odbacivanje podjela samo radipodjela i fokus na konkretan rezultat koji građani mogu osjetiti u svojimživotima je glavna promjena koja se dogodila i na koju smo ponosni.“

Dodao je ikako je zadaća HNS-a kao stranke centra izaći iz blata podjela, a urazličitostima koje nas obogaćuju pronaći zajednički put za bolje sutra svihnaših građana.

„Ipredstavnici vaših koalicijskih partnera na županijskoj razini su istaknuli daste vi svojim političkim djelovanjem uspjeli nadvladati različitosti i pretvoritiih u prednosti i ja vam na tome čestitam – to je put prema naprijed“, zaključioje predsjednik HNS-a te je pozvao sve okupljene da se politika vrati međuljude, među naše sugrađane.

Osimpredsjednika stranke Ivana Vrdoljaka, članove Skupštine pozdravila je i našadraga gošća, saborska zastupnica Božica Makar te tajnica Sjeverozapadnogregionalnog saveza HNS-a KlementinaČavužić. HNS-ovu godišnju svečanostuveličali su i predstavnici  koalicijskihpartnera – potpredsjednica  Mreženezavisnih lista Đurđica Mustaf,  zatimpotpredsjednica Županijske skupštine KKŽ i članica Predsjedništva županijskogHDZ-a Verica Rupčić te županijski predsjednik Hrvatske demokršćanske strankeVjekoslav Indir.

Andreja Horvat Friščić, Glasnogovornica ŽO HNS-aKKŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!