Održan treći Marš za životinje

Ove subote, 13. travnja 2019., Prijatelji životinja i Udruga Pobjede organizirali su treći, dosad najveći Marš za životinje! Transparentima sa snažnim porukama, zastavama, šarenim dimnim bakljama, bubnjanjem Zlih bubnjara i glasnim sloganima, više od 500 sudionika širilo je poruku ljubavi za sve stanovnike planeta Zemlje.

Uz poznate pojedince, Marš za životinje podržalo je više od 50 svjetskih i domaćih organizacija iz SAD-a, Australije, Slovenije, Grčke, Izraela, Kanade, Belgije, Škotske, Njemačke, Italije, Srbije, Albanije, Sjeverne Makedonije, Nizozemske i Francuske. Maršu se je, osim brojnih sudionika iz hrvatskih gradova, ali i iz inozemstva, osobno pridružila i Annabella McIntosh, koordinatorica za Istočnu Europu njemačke PETA-e.

Organizatori, udruga Prijatelji životinja i Udruga Pobjede, navode: „Iznimno smo zadovoljni što sve veći broj ljudi širi svoj krug suosjećanja i na one koji nemaju gotovo nikakvih prava. Danas smo pokazali da smo još jedan korak bliže pravednijem svijetu za sve potlačene, napuštene, zlostavljane, iskorištavane i odbačene životinje.”

Više informacija, kao i fotografije i videa s Marša za životinje, dostupni su na www.prijatelji-zivotinja.hr i na Facebook-stranici Prijatelji životinja.(Prijatelji životinja)

Foto: Uroš Modlic

Krizevci
20/04/2019, 2:01 am

Bez padalina
9°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 70%
Brzina vjetra: 4 km/h SZ
Izlazak sunca: 5:52 am
Zalazak sunca: 7:37 pm