Održan 15. Međunarodni stručni skup “Naš pogled u budućnost”

Izlaganje o HEDONI – križevačkoj čokolateriji – integrativnoj radionici

Podpokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskoga sustava, 9. i 10.svibnja 2019. u Falkensteiner Hotelu Adriana u Zadru, održan je 15.Međunarodni stručni skup ‘Naš pogled u budućnost’, namijenjenstručnjacima u području profesionalne rehabilitacije izapošljavanja osoba s invaliditetom.

Održivirazvoj sustava profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba sinvaliditetom, održivi razvoj zaštitnih i integrativnih radionica,inovacije postojećih sadržaja i procesa, personalizacija tržišnekomunikacije samo su neke od tema koje su predstavili domaći iinozemni stručnjaci u više od 20 izvanrednih prezentacija,predavanja te panel raspravi.

Ciljskupa u Zadru, kao i svih dosadašnjih, bila je razmjena je iskustvadobrih praksa i znanja. Program događanja prilagođen je relevantnimtemama vezanim za područje profesionalne rehabilitacije izapošljavanja osoba s invaliditetom na hrvatskoj i europskoj sceni,te kao takav predstavlja jedinstvenu priliku da kroz partnerskusuradnju gospodarskog sektora, akademske zajednice i relevantnihinstitucija pridonesemo razvoju svijesti o sposobnostima i doprinosuosoba s invaliditetom na radnom mjestu i tržištu rada.

Naskupu je sudjelovao i predsjednik Udruge osoba s invaliditetomKriževci, Petar Gatarić, s izlaganjem na temu“HEDONA”križevačka čokolaterija – integrativna radionica.

Naglasioje da svojim primjerom društvenog poduzetništva i integrativeradionice, Udruga osoba s invaliditetom Križevci, zajedno sa tvrtkom„Hedona“ d.o.o. svakodnevno doprinosi ciljevima zapošljavanjaosoba s invaliditetom koje određuje nacionalno zakonodavstvo istrateški dokument Europa 2020. (uik)

Pratite nas na društvenim mrežama!