PU KC-KŽ

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene.

Jučer, 17. lipnja, oko 17.45 sati u Kunovec Bregu u Koprivničkoj ulici 50 – godišnjak je upravljao skupom vozila koji čine teretno vozilo Volvo i priključno vozilo bjelovarske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine udario je u stražnji dio osobnog automobila Renault Clio koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 40 – godišnji vozač (alkohol 0,46), a koji je skretao u lijevo. Potom je drugi osobni automobil Renault Clio koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 38 – godišnjak (alkohol 0,87) zbog ne držanja dovoljnog razmaka prilikom vožnje u slijedu udario u stražnji dio priključnog vozila. U ovoj prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene putnice iz prvog Renaulta starosti 56 i 63 godine. Obojica vozača osobnih automobila napustila su mjesto događaja prometne nesreće te su naknadno pronađeni. Protiv trojice vozača biti će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 17. lipnja, oko 21.50 sati u Koprivnici u Ulici Đure Basaričeka 20 – godišnjak je upravljao osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice Ivana Meštrovića. Uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog automobila Renault Clio koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljala 37 – godišnjakinja došlo je do slijetanja osobnog automobila BMW van kolnika, udara u prometni znak, zid kuće i prevrtanja na krov. U ovoj prometnoj nesreći vozač BMW-a je lakše ozlijeđen, nije bio pod utjecajem alkohola i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak

Pratite nas na društvenim mrežama!