VGUK na 21. Međunarodnom sajmu poduzetništva MESAP u Nedelišću

U danima vikenda, od 14. do 16. lipnja 2019., MESAP je bio odredište svima koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga. Na Sajmu se predstavilo oko 150 izlagača iz Hrvatske i susjedne Slovenije.
Sajam je organiziran pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske
Na sajmu su se predstavljali obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije. Na zajedničkom izlagačkom prostoru u organizaciji KKŽ i županijske Obrtničke komore svoje proizvode i usluge predstavljali su: Moby Dick – proizvodnja, trgovina i popravak obuće i kožne galanterije, EMBER – obrt za izradu suvenira, OPG Marijan Hrženjak, OPG Mazuh, Visoko gospodarstvo učilište u Križevcima, OPG Zvonko Kosec, Francool kožna galanterija, OPG Kranjec Ivan i Anđela, Mesarski obrt Jagušić, Horverk te županijska Obrtnička komora i Obrtničko-učilište Pouka.
Studijske programe Učilišta predstavljale su nastavnice: dr. sc. Marcela Andreata-Koren, Marijana Vrbančić, mag. ing. agr., dr. sc. Renata Erhatić i studenti: Ivon Glavak (Zootehnika – 2. godina), Rahela Srša (1. godina), Viktor Srpak (Zootehnika – 2. godina), Bernard Matijević (Menadžment u poljoprivredi – 2. godina) i Ana Balent (Zootehnika – 3. godina). U nedjelju se „ekipi“ pridružila i studentica iz Francuske (LEGTA Bougainville), Emma Nivert, koja je na Učilištu na praksi.
Naš štand je posjetila i zamjenica župana Međimurske županije, Sandra Herman.
Na štandu LAG-a u kojem radi, zatekli smo završenu studenticu Učilišta, Ines Majnić.

Izvješće sastavila:
dr. sc. Marcela Andreata-Koren

Pratite nas na društvenim mrežama!