Otvoren supermarket Spar u Križevcima!

Danas, 24.07.2019. godine, u Križevcima je, u ulici Tadije Smičiklasa, otvoren dugo očekivani supermarket Spar!

Mnoštvo ljudi dočekalo je otvorenje supermarketa koji je otvorio predsjednik Uprave Spar supermarketa Helmut Fenzl te gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn koji je izrazio zadovoljstvo što je Spar došao u Križevce te što su pokazali veliko srce uručivši donaciju od 30 tisuća kuna Udruzi osoba s invaliditetom Križevci.

Na policama supermarketa Spar kupci će moći kupiti proizvode Križevačke čokolaterije „Hedone“ koje pripremaju osobe s invaliditetom Križevci. Na mesnom djelu, prodavat će se i hrvatska junetina Baby beef, voće i povrće hrvatskih proizvođača, domaća svinjetina i ostali hrvatski proizvodi.

Koliko smo uspjeli primjetiti proizvodi su dostupni po povoljnim cijenama, što su nam potvrdili i kupci koje smo u supermarketu pitali za mišljenje.

Otvorenju supermarketa Spar prisustvovali su gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci Petar Gatarić, predsjednik Uprave Spara Helmut Fenzl, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.

Pratite nas na društvenim mrežama!