Imate li hrabrosti pogledati ove filmove?

Horori su filmovi koji neki mrze, a neki obožavaju – nema između. Ako ste jedan od ljubitelja strašnih filmova i uživate u naletima adrenalina, donosimo vam popis jednih od najstrašnijih horora.

  1. Naslijeđeno zlo Ovaj paranormlani psihološki film iz 2018. godine opisuje život jedne obitelji nakon smrti njihove tajnovite prabake.
  2. Paranormalno Filmski serijal snimljen u nekoliko dijelova vas neće ostaviti potpuno ravnodušnim u noćnim satima. Posebna tehnika snimanja i noćni duhovi će biti dovoljni da vas drže budnima.
  3. Egzorcizam Emily Rose Film je temeljen na istinitoj priči o Annaliese Michel, mladoj katolkinji iz Njemačke, koja je umrla 1976. godine, nakon pokušaja liječenja njene opsjednutosti uporabom psihotropskih lijekova.
  4. Prizivanje Detektivski horror snimljen u više nastavaka obuhvaća paranormalne istraživače koji pomažu obitelji koju opsjedaju demoni.
  5. Podmuklo Ovo je još jedan horror koji se sastoji od više dijelova, a govori o obitelji čiji sin postane tijelo, odnosno udomitelj duhova.
  6. Zla kob Kada spisateljica krimi priča na svojem tavanu pronađe filmske uratke jednog ubojice, počne se opuštati u pravu paranormalnu avanturu.
  7. Projekt: Vještica iz Blaira Tri studentice kao projekt odluče snimiti film o vještici iz Blaira, no na njihovom putovanju ne ispadne sve kako su očekivale.
  8. Krug Jedan od strašnijih horora opisuje novinara koji pogleda ukletu video vrpcu nakon koje bi trebao umrjeti za 7 dana.
    (E.B.)
Pratite nas na društvenim mrežama!