PU KC- KŽ

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 10 kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe droga, kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminaliteta i kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije.

Kazneno je prijavljeno šest osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj držanja životinja bez nadzora, prekršaj drskog ponašanja te dva prekršaja svađe i vike.
Prekršajno je prijavljeno pet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih prometna nesreća s poginulim osobama, šest prometnih nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno su stradali vozač osobnog automobila i suvozač u osobnom automobilu. Teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila i pet putnika u osobnom automobilu, a lakše je ozlijeđena vozačica bicikla i pješakinja. Također, ozlijeđen je vozač teretnog vozila, motociklist te vozač i putnik u osobnom automobilu čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Zatečena su četiri maloljetnika mlađa od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!