Iz OŠ “Ljudevita Modeca” poručuju: Donesite ambalažu ili kupite ukrasnu tikvicu!

Nastavlja se akcija pomaganja udruzi Šinterice dobra srca koja se brine o napuštenim psima i mačkama. Ove se godine skuplja ambalaža, a uz donaciju mogu se dobiti i lijepe ukrasne tikvice. Pokažite dobro srce!

Doniraj za pomoć životinjama i uzmi tikvicu!

Nastavlja se akcija pomaganja Šintericama dobra srca, koprivničkoj udruzi koja se brine o napuštenim i bolesnim mačkama i psima. I prošle su godine učenici i učitelji OŠ “Ljudevita Modeca” skupili veće količine pseće i mačje hrane, dekica, igračaka i ostalih potrepština. Ove se godine skuplja povratna ambalaža, tj. plastične boce i limenke. Učenici 7. b razreda već su prikupljene boce u trgovini zamijenili za novac.

– Pozivamo sve učenike (i učitelje) koji imaju bočicu ili limenku viška neka ju donesu u učionicu prirode i na taj način naprave dvostruko dobro djelo: recikliraju i pomažu životinjama! – objasnila je učiteljica Petra Kačarovski.

U zbornici  je učiteljica Senka Pleše postavila ukrasne tikvice koje se mogu uzeti uz donaciju. Cilj je prikupiti novac kako bi se podmirili troškovi liječenja bolesnih životinja o kojima se brinu Šinterice dobra srca.

Tekst: Dunja Rebić, 6. r.
Fotografije: Petra Kačarovski, prof.;
Senka Pleše, dipl. uč

Pratite nas na društvenim mrežama!