Krav Maga seminar u Križevcima

Startali smo sa seminarom u Krav Maga centru Križevci pod vodstvom glavnog instruktora i direktora Krav Maga Hrvatske Marijana Škiljića, objava je koja stoji na stranici OŠ “Vladimir Nazor” Križevci. 
Dok se neki pitaju što je to i čemu to služi, mi vam donosimo objašnjenje. To je praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu nasilja i napada. Krav Maga obučava samoobranu, borilačke i borbene vještine, kao i vještine zaštite drugih, a sve to na jedinstven i jednostavan način učenja.

Trening seminar danas traje do 18:30 sati, a namijenjen je svima starijima od 16 godina koji žele isprobati realne Krav Maga scenarije specifične za napade u javnom prijevozu. Seminar se provodi pod vodstvom glavnog instruktora i direktora Krav Maga Hrvatske Marijana Škiljića.

Marijan Škiljić rođen je 1978 godine u Zagrebu. Osnovnu i srednju školu završio je u Velikoj Gorici, nakon čega upisuje stručni studij na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Tijekom cijele karijere radi na poslovima sigurnosti, a specijalizaciju za neposrednu tjelesnu zaštitu osoba završio je u Izraelu, kao i većinu edukacija vezanih za Krav Maga sustav i poslove sigurnosti.

Predavač je na Učilištu AKD Zaštite, na edukacijama za izobrazbu tjelohranitelja, te je autor mnogih članaka i stručnih radova iz područja sigurnosti i Krav Maga treninga.(š.v)

Foto: Krav Maga Zagreb istok

Pratite nas na društvenim mrežama!