Pioniri elektroničke glazbe “The Chemical Brothers” stižu u Zagreb

Pioniri elektroničke glazbe – The Chemical Brothers, koji 12. listopada stižu u Zagreb, objavili su detalje reizdanja kultnog albuma „Surrender“ iz 1999., povodom jubilarnih 20 godina od objave. Reizdanje će od 22. studenog biti dostupno u raznim kolekcionarskim verzijama, a uključivat će i do sada neobjavljene materijale. Među njima su i dvije nove verzije singla „Hey Boy Hey Girl“.

Ova glazbena vijest stiže nam neposredno prije iščekivanog nastupa The Chemical Brothersa u zagrebačkom Domu sportova, 12. listopada. Sa svojom velebnom produkcijom, duo pred hrvatsku publiku stiže u sklopu turneje kojom promoviraju ovogodišnji album „No Geography“. Nedavno je potvrđeno i kako će im se na pozornici u Zagrebu pridružiti i njihov veliki prijatelj te poznati DJ James Holroyd, koji ih je pratio tijekom mnogobrojnih nastupa u proteklih 20 godina.

Album „Surrender“ originalno je objavljen u ljeto 1999. godine, u razdoblju kada su The Chemical Brothers već stvorili svoju unikatnu glazbenu mitologiju. Predstavlja moment kada je ovaj duo svojom glazbom, mantrom i inovacijom osvojio svijet, podarivši mu kolekciju snažnih psihodeličnih remek-djela, koja su svojim melodijama i ritmovima prigrlila neke od najinteresantnijih vokala tadašnje glazbene dekade – Bernarda Sumnera, Noela Gallaghera, Hope Sandoval…

Ulaznice za zagrebački koncert su dostupne u prodaji putem sustava Eventim, a podsjećamo da svi korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju 10% popusta na kupnju ulaznica za ovaj događaj preko sustava Eventim. Popust se ostvaruje online kupnjom. Kupnja ovih ulaznica omogućava i brzi ulaz u dvoranu Doma sportova. Dolaskom na lokaciju, potražite ulaz s oznakom ”Mastercard® / Maestro® Fast lane” i izbjegnite gužvu.

Pratite nas na društvenim mrežama!