PU KC-KŽ

U proteklom tjednu zabilježena su 52 kaznena djela, prekršaj narušavanja javnog reda i mira, 12 prometnih nesreća te požar na građevinskom objektu

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježena su 52 kaznena djela, od kojih devet kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo zlouporabe droga i 42 kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije.
Kazneno je prijavljeno 12 osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježen je prekršaj narušavanja javnog reda i mira svađom i vikom.
Prekršajno je prijavljena jedna osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od kojih pet prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila, a lakše vozač teretnog vozila, vozač bicikla, dvojica vozača osobnih automobila te putnica u osobnom automobilu. Također, ozlijeđene su dvije putnice u osobnom automobilu čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 40.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!