PU KC-KŽ

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira te 10 prometnih nesreća

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih sedam kaznenih djela općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela zlouporabe droga i dva kaznena djela iz područja maloljetničke delikvencije.

Kazneno su prijavljene četiri osobe.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva prekršaja svađe i vike, prekršaj drskog ponašanja te prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.

Prekršajno je prijavljeno pet osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 10 prometnih nesreća, od kojih tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i sedam s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno dvoje vozača bicikala. Također, ozlijeđena je vozačica osobnog automobila i putnica u osobnom automobilu čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu nisu zabilježeni požari i eksplozije.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!