U koncertnoj dvorani “Vatroslava Lisinskog” u Zagrebu održan koncert “Neopisivo” Danijele Martinović, a sav prihod od prodanih ulaznica ide Hrvatskom savezu za rijetke bolesti!

Ponosni smo na organizaciju nezaboravnog koncerta „Neopisivo“ Danijele Martinović koja je sa svojim gostima Petrom Grašo, Izabelom Martinović i Gellato Sisters oduševila publiku u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti.

“Rijetki inspiriraju! Ostavi trag! To je krilatica saveza i mi smo zaista bili inspirirani i poželjeli ostaviti trag. Novorođenački probir je konačni cilj naših aktivnosti. Naime, testiranje sve novorođene djece odmah po rođenju na rijetke bolesti obvezatna je mjera zdravstvene zaštite od 1979 god. zahvaljujući kojoj su spašeni životi više od 500 djece. Nadamo se da ćemo prikupljenim sredstvima omogućiti uključivanje većeg broja rijetkih dijagnoza u obvezno testiranje jer jedino pravodobnim postavljanjem dijagnoze i početkom liječenja možemo spriječiti trajne posljedice na zdravlje oboljelog djeteta, a ponekad i smrt!” – izjavila je Upraviteljica Zaklade Renata Gubić.

Nezaboravno glazbeno druženje započelo je pjesmom „Jednu za ljubav“, a nastavilo se nizom hitova iz bogate Danijeline karijere. Pjesmu „Svileni“ otpjevala je uz Gelato Sisters čijom je izvedbom obilježeno 30 godina od ovog hita uz koji smo odrasli. Petar Grašo svojim je hitovima također digao publiku na noge, a zajedničkom izvedbom pjesme „Najdraže moje“ Danijela i Petar rasplakali su mnoge u publici. Danijelina sestra Izabela emotivnom je posvetom odala priznanje sestri.


Koncert “Neopisivo” održao se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića te Gradske skupštine Grada Zagreba. Partneri koncerta bili su: Müller, Radix, Podravka, JANAF, Agroproteinka, Auto Hrvatska, Končar i ZAMP.

Izvor i foto: Facebook “Zaklada za djecu”

Pratite nas na društvenim mrežama!