CRO ATHLETICS GALA U Zagrebu dodijeljene nagrade najuspješnijim atletičarima, atletičarkama, atletskim djelatnicima i klubovima

CRO ATHLETICS GALA U Zagrebu dodijeljene nagrade najuspješnijim atletičarima, atletičarkama, atletskim djelatnicima i klubovima

Sinoć je Zagrebu u sklopu dana hrvatske atletike održana CRO Athletics Gala na kojem su proglašeni najbolji atletičari i atletičarke u 2018. i 2019. godini.

Podijeljena su priznanja i za izniman doprinos razvoju hrvatske atletike, a priznanja su dodijeljena Milanu Bandiću, Draganu Jankoviću, Krešimiru Jurlinu, Nikolini Šustić Stanković, Đurđi Fočić Šourek i Jelici Pavličić Štefančić.

Priznanja posthumno dodijeljena su Ivanu Jokiću i Radovanu Lešenku. Priznanje za uspješnu organizaciju natjecanja dodijeljena su Općini Škabrnja, a za iznimnu potporu Hrvatskom atletskom savezu Hrvatskoj elektroprivredi (HEP-u) i Središnjem državnom uredu za šport (SDUŠ-u).

Među najboljim atletičarkama u 2019. godini je i naša Križevčanka Veronika Drljačić uz koju je bio i trener Drago Palčić!

Cilj je svega, na jednom mjestu okupiti sve najbolje (ili barem većinu), nagraditi one najuspješnije i još se jednom sjetiti svega što je obilježilo godinu. Jučer je tako u zagrebačkom hotelu Panorama u lijepoj atmosferi održana još jedna večer posvećena hrvatskoj atletici i to s dvostrukim programom nagrađivanja. Naime, kako je lani bilo problema s pronalaskom odgovarajućeg termina, Cro Athletics Gala nije održana, pa su sinoć dijeljena priznanja i za 2018. godinu.

Za najbolje atletičare, atletičarke i trenere proglašeni su:

Za 2018.

seniorka – Sandra Perković

senior – Stipe Žunić

mlađa seniorka – Ivana Renić

mlađi senior – Martin Marković

juniorka – Marija Tolj i Sadra Šrut

junior – Marino Bloudek i Sven Cepuš

mlađa juniorka – Klara Andrijašević

mlađi junior – Erik Sluga

kadetkinja – Lucija Grd

kadet – Valentino Bečeheli

veteranka – Ivona Jerković

veteran – Berislav Zetić

klub – AK AGRAM, Zagreb

trener – Edis Elkasević

Za 2019.

seniorka – Sandra Perković

senior – Filip Mihaljević

mlađa seniorka – Marija Tolj

mlađi senior – Ivan Vujević

juniorka – Veronika Drljačić

junior – Marko Čeko

mlađa juniorka – Ana Brkljačić i Rahela Leščak

mlađi junior – Stjepan Jan Cik

kadetkinja – Klara Koščak

kadet – Marko Orešković

veteranka – Renata Novosel

veteran – Stipo Knez

trener – Edis Elkasević

Izvor: HAS, Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX CROPIX,

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!