Klizalište u Križevcima otvara se 06. prosinca!

Klizalište, koncerti, dječji program i bogata ugostiteljska ponuda čekaju vas na ovogodišnjem trećem izdanju Adventa u Križevcima.
Za dva tjedna prvi će klizači izaći na led križevačkog klizališta. Potvrdio je to za portal Radija Križevci Natko Bošnjak iz tvrtke Ice Wonderland koja je na javnom natječaju dobila posao postavljanja klizališta. U odnosu na prošlu godinu klizalište će biti povećano i stoga se očekuje da će ostvareni rezultat biti još bolji.
Prošle godine kroz školu klizanja je prošlo mnoštvo osnovnoškolaca i srednjoškolaca te predškolaca, a to ćemo imati i ove godine.

Osim toga klizalište je sastavni dio križevačkog Adventa koji će mu dati dodatnu draž i ove godine biti malo drugačiji, manje komercijaliziran, pa će biti puno razloga za obiteljski posjet Križevcima iz drugih županija. Iako je bilo primjedbi građana je li središte grada prava lokacija za klizalište, ona se neće mijenjati. Cijena najma klizaljki iznosit će od 10- 15 kuna po satu. Klizalište bi trebalo raditi do 12. siječnja iduće godine. Posjetitelji će moći uživati u bogatoj ugostiteljskoj ponudi, prigodnoj prodaji, programu za djecu i glazbenim nastupima na Strossmayerovom trgu.

Izvor i foto: šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!