Obitelj Salaj otvara svoja vrata 29. studenog! Jeste li već posjetili Božićnu priču u Čazmi?

Sve su božićne priče romantične i poučne, a posebno kada ste gost obitelji Salaj u Grabovnici kraj Čazme.
Naime, obitelj Salaj za božićno vrijeme priprema posebnu poslasticu za sve zaljubljenike u pravo blagdansko ozračje. U to vrijeme njihovu okućnicu obasjava više od milijun i pol raznobojnih žaruljica koje čine raskošan svjetlosni ugođaj i idilu za svakog posjetitelja, no prošle godine svoje su posjetitelje razveselili s još duplo više lampica i ukrasa, tko zna što će nas sve dočekati ove godine! Kroz sjećanje na Vaše djetinjstvo, mir i veselje koje ste doživjeli, kroz čarobno svjetlo svake žaruljice ili neskriveno oduševljenje vatrometom. Ova obiteljska bajka Vam također omogućuje da osjetite kakvi smo ljudi, kakav je kraj u koji ste svratili, što jedemo, kako se radujemo i zašto u najljepše doba godine svoj život želimo podijeliti s Vama. Božićna štalica i jaslice te okićenost cijele okućnice raznobojnim božićnim svjetlima i ukrasima u noći vam pružaju nezaboravan osjećaj duboko usnulog sna i buđenja u svijetu bajke, svijetu prave hrvatske božićne priče. Uz predivno uređen prostor, tamo možete pronaći nabolje kuhano vino te pojesti odlične čevapčiće, a o drugim stvarima da vam ne pričamo.
Vrata Salajlanda ove godine otvorit će se 29. studenog i biti će otvorena sve do 12. siječnja , a posjetitelji će moći uživati u ljepoti svakog dana od 15 do 22 sata.
Više informacija i bogatu fotogaleriju donijeti ćemo vam sa samog otvaranja ove predivne Božićne bajke! Strpite se još malo. Za sad vam donosimo nekoliko fotografija s prošlogodišnjeg otvorenja.

Foto: šv, Facebook Salajland

šv/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!