Održana sveta misa za poginule hrvatske branitelje i preminule pripadnike MUP-a i Policijske uprave koju je služio policijski kapelan, vlč. Ozren Bizek

Povodom obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana u kapelici Sv. Florijana u Koprivnici 31. listopada u 10 sati održana je Sveta misa zadušnica. Svetu misu za poginule hrvatske branitelje i preminule pripadnike MUP-a i Policijske uprave služio je policijski kapelan, vlč. Ozren Bizek.

Potom su u 11 sati, na Gradskom groblju u Koprivnici, u spomen na poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve iz Domovinskog rata, svečano položeni vijenci izaslanstava Ureda državne uprave u Koprivničko – križevačkoj županiji i županijskih udruga stradalnika iz Domovinskog rata, Koprivničko – križevačke županije, Grada Koprivnice, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave koprivničko – križevačke, kojeg je predvodio načelnik Vjekoslav Štimac.

Također, mobilni timovi zajedničkih izaslanstava na grobnim mjestima poginulih i umrlih hrvatskih branitelja na cijelom području županije zapalili su svijeće u znak sjećanja.

PU KC KŽ

Pratite nas na društvenim mrežama!