Učitelji i ravnatelj Osnovne škole “Vladimir Nazor” sudjeluju na Carnetovoj korisničkoj konferenciji u Šibeniku

U Konvencijskom centru Šibenik jučer je otvorena trodnevna CARNET-ova konferencija za korisnike koja se ove godine održava pod nazivom „Na granici mogućega“. CARNET-ova konferencija za korisnike okuplja više od 1100 nastavnika, učitelja, ravnatelja, obrazovnih stručnjaka i IKT profesionalaca te drugih sudionika iz obrazovnog sustava. Pod nazivom ‘Na granici mogućega’ konferencija donosi teme poput iskustvenog, problemskog i aktivnog učenja, uključivosti i pristupačnosti te uklanjanja barijera u učenju, rada s nadarenim učenicima i digitalnoga nasilja.

Konferenciju je otvorila ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, a svečanosti otvorenja nazočio je i ministar uprave Ivan Malenica.

Konferencija je već 21. godinu mjesto okupljanja CARNET-ovih korisnika i suradnika te stručnjaka i gospodarstvenika iz područja informacijsko-komunikacijske tehnologije. Predstavlja platformu za razmjenu informacija, znanja i iskustava te razvoj suradnje osoba koje imaju doticaj s IKT-om, prvenstveno internetom te s njim povezanim naprednim oblicima korištenja, primarno u obrazovanju, koristeći moderne pedagoške pristupe. I ove godine učitelji i ravnatelj Osnovne škole “Vladimir Nazor” sudjeluju na Carnetovoj korisničkoj konferenciji u Šibeniku te šalju pozdrave u maglovite Križevce!

Izvor: šibenik.hr

Foto: OŠ “Vladimir Nazor” Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!