Održana humanitarna akcija “Djeca daruju djecu”

Djeci usađujemo vrijednosti darivanja i pomoći drugima, osobito u blagdansko vrijeme kako bi i njihovi vršnjaci kojima roditelji ne mogu priuštiti poklone osjetili radost i veselje.

Kao i svake godine, Gradsko društvo Crvenog križa Križevci i Grad Križevci organizirali su akciju prikupljanja igračaka pod nazivom “Djeca daruju djecu”.

Akcija se održala ove subote 7. prosinca, 2019. na Trgu J. J. Strossmayera u vremenu od 10:00 do 12:00 sati u kućici Djeda Božićnjaka.

Cilj ove akcije bio je prikupljanje igračaka i ostalih potrepština za djecu slabijeg imovinskog stanja koje će im volonteri i djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Križevci dostaviti uoči nadolazećih blagdana. Akcija je ujedno organizirana i s ciljem da se djeci koja daruju igračke usade vrijednosti darivanja i pomoći drugima, osobito u blagdansko vrijeme kako bi i njihovi vršnjaci kojima roditelji ne mogu priuštiti poklone osjetili radost, veselje, toplinu i zajedništvo koje nam nosi vrijeme pred nama.

Akciju je podržalo mnoštvo građana, a mi smo zabilježili i nekoliko fotografija Križevčana kako uživaju u kuhanom vinu i klizanju! 

Pratite nas na društvenim mrežama!