PU KC KŽ

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je 10 kaznenih djela, od kojih četiri kaznena djela općeg kriminaliteta, pet kaznenih djela iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz područja sigurnosti cestovnog prometa.
Kazneno je prijavljeno šest osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih dva prekršaja tuče, svađe i vike i dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika.
Prekršajno je prijavljeno šest osoba.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je devet prometnih nesreća, od kojih jedna prometna nesreća s poginulom osobom, dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Smrtno je stradao pješak, lakše je ozlijeđen vozač motocikla. Također, ozlijeđen je vozač mopeda čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!