Čestitka ministra Krstičevića Filipu Zubčiću i Anđelu Kvesiću

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević uputio je čestitku vrhunskim sportašima-ugovornim pričuvnicima Hrvatske vojske, Filipu Zubčiću i Anđelu Kvesiću na sportskim uspjesima.

Skijaški reprezentativac Filip Zubčić ostvario je najbolji rezultat u karijeri zauzevši drugo mjesto u veleslalomskoj utrci u švicarskom Adelbodenu. Prvim usponom na postolje u natjecanjima Svjetskog kupa ostvario je ujedno i najbolji rezultat hrvatskog skijanja nakon Ivice Kostelića.

Karatist Anđelo Kvesić osvojio je naslov seniorskog prvaka na Prvenstvu Hrvatske u karateu, održanom u Zagrebu. Ovo je ujedno šesti Anđelov uzastopni naslov u teškoj kategoriji do koje je došao nakon tri uvjerljive pobjede bez izgubljenog boda.

Poštovani Filipe, poštovani Anđelo, u ime svih pripadnika Hrvatske vojske, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje osobno ime čestitam vam na ostvarenim rezultatima. Hvala vam na svim uspjesima kojima nas predstavljate u najboljem svijetlu, i u Hrvatskoj i u inozemstvu, i želim vam da tako nastavite i u budućnosti. Kontinuirano pokazujete kako se voli i promiče Domovina. Ponosan sam što ste dio obitelji Hrvatske vojske”, stoji u čestitci ministra obrane.

morh.gov.hr
Foto: Facebok Anđelo Kvesić

Pratite nas na društvenim mrežama!