Hrvatski kamp osvojio prestižnu međunarodnu nagradu

Njemački autoklub (ADAC) dodijelio je kampu Aminess Sirena u istarskom gradu Novigradu prestižno priznanje ADAC Superplatz 2020 na sinoćnjoj dodjeli nagrada u Stuttgartu. 

ADAC Superplatz najviša je nagrada za kampiranje i godišnje se dodjeljuje najboljim kampovima u Europi. O važnosti nagrade ADAC Superplatz svjedoči i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub s više od 18 milijuna članova. 

„Izuzetno smo ponosni na priznanje ADAC Superplatz 2020, jer je to potvrda da našim gostima pružamo najbolju uslugu i vrhunsko iskustvo, što je naše vodstvo u poslovanju. Ovo posebno priznanje dolazi i kao motivacija u našim naporima da nastavimo ulagati u poboljšanje objekata i usluga kako bismo boravak u kampu učinili još boljim “, rekla je Antonia Belavić, direktorica kampa Aminess Sirena. 

Zahvaljujući svojim četiri zvjezdice, kamp Aminess Sirena kod Novigrada jedan je od najreguliranijih kampova u Istri. Nudi sve što modernoj obitelji treba za odmor, a okružen je borovom šumom i tihim uvalama, što ga čini idealnim odredištem za sve goste koji se vole opustiti u prirodi uz izlete u urbane centre, piše Novac.hr .

Pored kampa Aminess Sirena, vlasnik istaknutog priznanja njemačkog autokluba od prošle godine je i Aminess Maravea Camping Resort, koji je potvrdio svoju kvalitetu i jak položaj među najboljim kampovima u Europi s oznakom ADAC Superplatz 2019.

Izvor: Croatiaweek.com 

Foto: Kamp Aminess Sirena (Press)

Pratite nas na društvenim mrežama!