“KATARINE” prve sate 2020. godine tradicionalno provele u rodilištu OB “dr. T. Bardek” u Koprivnici

Članice Zajednice žena “Katarina Zrinski” Koprivničko-križevačke županije, Zlatica Gajski, Katarina Budaj i Irena Jagarinec predvođene predsjednicom Vericom Rupčić tradicionalno su i ovu godinu započele na najljepši način – posjetom rodilištu koprivničke Opće bolnice. U pratnji predstojnika odjela za ginekologiju i opstetriciju dr. Ivice Stanišića, zamjenice ravnatelja Biljane Marković i glavne sestre Ružice Evačić, u opuštenom i veselom ozračju su uputile čestitke rodiljama s dobrim željama u Novoj 2020. godini. Mladim majkama su posebno zahvalile i podijelile radost njihovog majčinstva uz čestitke i cvijeće. S velikim veseljem su pozdravile i darivale novorođene djevojčice i dječake sa željama za lijepo i sretno djetinjstvo te su njihovim obiteljima poželjele dobro zdravlje, sreću i zadovoljstvo u daljnjem životu, sa željama za još prinova u obiteljima.

Do trenutka posjete još nije rođena prva beba u ovoj godini. Velika radost je podijeljena s majkom male Đurđevčice Lore, koja je rođena posljednja u 2019.godini.

Svake godine je glavna tema razgovora nakon obilaska rodilja i beba broj rođene djece u našoj bolnici. Dr. Stanišić je iznio podatke, koji govore da je 2019. godine bilo 784 poroda, od kojih 10 blizanačkih te je rođeno 794 beba i to 389 djevojčica i 405 dječaka.

Svi su izrazili želju i nadu da će se ove godine situacija popraviti te da će se roditi više djece. “Katarine” su osoblju bolnice, uz zahvale za lijepi prijem i dobru suradnju, uputile i dobre želje za uspješan rad, s posebnim željama da imaju što više posla što će značiti i povećanje nataliteta u našoj županiji.

Izvor i foto: Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

Pratite nas na društvenim mrežama!