MNK CVJETNO POLIKLINIKA POBJEDNIK KRIŽEVAČKOG MALONOGOMETNOG TURNIRA – U finalu slavili protiv ekipe Euro Limbus MNK Sasina.

Nk Bratstvo iz Kunovca pobjednik Županijskoga kupa.


Nešto više od 1600 posjetitelja uživalo je u malonogometnom spektaklu finalne večeri na križevačkom parketu. Dobrog hakla nije ne nedostajalo, a glavnu nagradu od 50 000 kuna odnijeli su prošlogodišnji pobjednici MNK Cvjetno Poliklinika Milojević. Vidjeli smo i nastup Mateja veličanstvenog Matekovića, mladog hula hoopera iz Križevaca.

U prvoj utakmici završnice gledali smo borbu za treće mjesto Županijskoga kupa između ekipa Nk Lonja i NK Gornja Rijeka. Slavili su dečki iz Gornje Rijeke pogotkom Slavena Oraka u 7. minuti. 

Sljedeća je rasporedu bila finalna utakmica Županijskoga kupa između NK Bratstva i NK Prigorja iz Orehovca. Poveli su Orehovčani na oduševljenje publike, te do kraja prvog dijela prijetili Bratstvu, međutim drugo su poluvrijeme Kunovčani utrpali pet golova u mrežu Prigorja te tako pokazali da zaslužuju glavnu nagradu turnira. 

U utakmici za treće mjesto glavnog turnira Zagrebačka ekipa Big Bang deklasirala je momčad Tupek Auto iz Sesveta.

Konačno je na rasporedu bilo veliko finale. Predstavu pred prepunom križevačkom dvoranom pružili su prošlogodišnji pobjednici MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i  Euro Limbus MNK Sasina. Prvo je poluvrijeme pao po pogodak na obje strane a zatim je Poliklinika Milojević povela u 21. minuti preko pogotka Mihovila Prgometa. Vratili su se gosti u igru pogotkom za samo dvije minute, a zatim je Prgomet ponovno pospremio u mrežu Euro Limbusa za hat trick i rezultat 3:2. Čuvali su plavi prednost, a utakmica se otvorila. Tresle su se vratnice na obje strane, međutim golova nije bilo. Publika je uživala u akcijama, a šest minuta prije kraja je pocrvenio Davor Kanjuh, Mali Princ zagrebačke   momčadi Cvjetno Poliklinika Milojević. Izdržali su plavi pritisak Euro Limbusa s igračem manje, a zatim su Sesvečani odlučili staviti sve na kocku. Igrali su s igračem manje zadnje dvije minute, međutim nisu uspjeli pronaći svoj tempo. Pogodio je Hrvoje Penava u zadnjim sekundama za potvrdu pobjede Poliklinike Milojević.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!