Nogomet – Križevčani nastupili na međunarodnom turniru u Sarajevu. Dražen Kemenović: "falilo nam je malo sportske sreće."

Škola nogometa “RADNIK” Križevci prošlog je vikenda (09.01.-12.01 2020.) sudjelovala na velikom međunarodnom turniru u Sarajevu – ŠAMPION JUNIOR CUP. Valja napomenuti da su na turniru su sudjelovale 152 ekipe iz 9 zemalja!

“Predstavili smo se kao jedna od boljih škola nogometa na ovim prostorima, a naši su roditelji bili najglasnija skupina navijača” – rekao je trener, Dražen Kemenović

Ekipe 2008. i 2010. godišta nastupile su u oslabljenom sastavu (zbog nemogućnosti nastupa sve djece). Završili su mladi Križevčani, nažalost svoj put u skupinama.
Sastav 2008. : Antonio Kamenjak, Josip Klen, Lovro Matejaš, Daniel Jurić, Tin Pofek, Filip Momčilović, Andrija Tinodi.
Sastav 2010. : Leo Lovreković,Marko Jakopović,Karlo Berend,Patrik Mišura,Borna Ciboci,Marko Šatvar.

2007. i 2009. godište uz pomoć 7 dječaka iz Starigrada ušli su u samu završnicu turnira, gdje su snage odmjerili s najboljim ekipama na turniru.

Momčad U-13 (2007.) izgubila u je četvrtini finala 2:0 od ŠF Lavovi Beograd, koji su kasnije osvojili turnir.
Sastav 2007: Marin Česi, Fran Manojlović, Karlo Habijanec, Luka Bukal, Petar Krešimir Balen, Gabriel Šargač, Ivan Vujčetić, Dorian Šatrak, Roman Crnčić, Jakov Car, Petar Filipović ,Luka Dragač i Matija Srbljinović.

Momčad U-11 (2009.) izgubila je utakmicu u osmini finala raspucavanjem kaznenih udaraca protiv ekipe FK Fortuna.
Sastav 2009. : Jakov Kamenjak,Viktor Vrban,Leo Majhen,Karlo Berend,Matej Miščević,Silvio Kučina

Treneri: Luka Tihelka i Boris Nikšić
Predstavnik kluba: Tomislav Pofek

“Hvala roditeljima i djeci što su nama, trenerima ŠN Radnik Križevci priuštili nezaboravan turnir, a posebno se želimo zahvalili na pomoći djeci iz Starigrada: Borna Blažeković,Leon Danijel Bugarin,Juraj Aščić,Luka Novak,Josip Sušilović,Antonio Cimerman,David Mikulec,David Jelak i njihovom treneru Vedranu Vedrišu.
Također obitelji Kopjar iz Svetog Ivana Žabna i njihovom nadarenom sinu Mateu” – zahvalio se Dražen Kemenović

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!