Održana je skupština Udruge vinogradara i vinara ”Bilikum” Križevci

Sinoć, 10. siječnja u Hotelu Kalnik u Križevcima održana je redovita izvještajna skupština Udruge vinogradara i vinara ”Bilikum” Križevci. Skupštini su prisustvovali članovi udruge i gosti: zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, predsjednik Gradskog vijeća Marko Katanović, direktorica Turističke zajednice Križevaca Olinka Gjigaš, saborski zastupnik Branko Hrg.

Na rad u prošloj godini osvrnuo se predsjednik udruge Denis Maksić koji je istakao da udruga broji 150 članova te 90 unutarnjih članova. Prošle godine provedene su brojne aktivnosti – rekao je Denis Maksić, a to su razna stručna predavanja, prezentacije, stručni posjeti vinarijama, izložba vina te mnoge druge aktivnosti koje pridonose kvalitetnijem radu udruge ”Bilikum” i dobivanju vrhunskih kvalitetnih sorti vina. Usvojen je program rada za ovu godinu.

Nakon izvještajne skupštine održana je prezentacija Bayer-ovih preparata za vinogradarstvo, predavanje o fitoplazmi Hrvatske savjetodavne šumarske službe. Nakon skupštine i prezentacije nastavljeno je druženje uz večeru.

Pratite nas na društvenim mrežama!