Par začina za uspješnu vezu

Kada ste posljednji put prekršili pravila? Ako je prošlo puno duže nego što se možete sjetiti, razmislite o ovome: kada prekršite pravila, osjećate se moćno, ali i kao da radite točno ono što želite.

Osjećate se slobodno i ne osjećate se kao da nešto visi nad vama. Zbog toga postoji nešto veliko u kršenju vlastitih pravila.

Zbog kršenja pravila javlja se želja. Čak i ako vas to čini nervoznim, uvijek postoji novo uzbuđenje zbog činjenice da nešto ne biste smjeli raditi.

Baš zbog toga je seksolog Jack Morin uvijek govorio o “kršenju zabrane” kao jednom od temelja želje, piše Mindbodygreen.

Zato se zapitajte kako unijeti prijestupe usred sigurnog i predvidljivog?
Možda znate ishod, ali postoji toliko mnogo načina da se igrate jedno s drugim tijekom dana ili noći.

Stoga, evo vam nekoliko odličnih ideja kako se opustiti i zaboraviti na kruta pravila… napustite zabavu ranije i popijte piće na putu prema kući preskočite neki događaj u cijelosti i umjesto toga krenite u šetnju ili vožnju biciklom
-ostanite kod kuće nekoliko sati ujutro – učinite nešto što ne biste trebali učiniti jer kršenje pravila i promjena zajedničke rutine dovode do veselja. pošaljite zabavne poruke ili tekst. Pričajte o seksu, ali nemojte pričati. Suzdržite se od – direktnog pričanja o seksu. Budite sramežljivi igrajte igru u kojoj se prvi put susrećete- prepustite se mašti i prekršite pravila zbog kojih osjećate da vas rutina guši.

I da, možda vam zvuče lagano i bezveze… ali ipak probajte, svidjet će vam se.

Izvor: metroportal.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!