Raspisan natječaj za sustav za upravljanje službenom dokumentacijom RH vrijedan 3,56 milijuna kuna

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva raspisao je natječaj za uspostavu integralnog sustava za upravljanje službenom dokumentacijom Republike Hrvatske.

Procijenjena vrijednost projekta iznosi 3,56 milijuna kuna plus PDV. Pri izboru izvođača, iskustvo stručnjaka imat će veću težinu od cijene. Između ostalog, bodove će donijeti razni certifikati za projekt menadžera te specifična iskustva stručnjaka u ranije izvršenim projektima poput kreiranja bibliotekarskih dukumentacijskih sustava u projektima vezanima za digitalizaciju, implementacije rješenja za upravljanje dokumentima, izrade poslovne analize kod rješenja za upravljanje dokumentacijom i druga.

Predmet nabave su usluge izgradnje sustava koji treba pružiti potporu upravljanju procesima Naručitelja prema definiranom djelokrugu i odgovornosti, odnosno nabavlja se programsko rješenje za automatsko upravljanje prikupljanjem i obradom dokumenata i podataka te njihovom objavom na korisničkom portalu i razmjenu s drugim sustavima.

Posao uključuje dubinsku analizu postojećih sustava, podataka i procesa, razvoj i implementaciju sustava, instalaciju testne instance i testna migracija podataka iz svih postojećih baza podataka i digitalne arhive, edukaciju djelatnika naručitelja i testiranje sustava te instalaciju produkcijske instance na infrastrukturu CDU i migraciju podataka na produkcijsku instancu. Predviđeno trajanje projekta je 18 mjeseci, prenosi rep.hr.

Pratite nas na društvenim mrežama!