ATLETIKA – Ida Šimunčić o ostatku sezone i daljnjim planovima

U današnjoj Sportskoj emisiji Radija Križevci gostuje vrhunska atletičarka, naša Križevčanka Ida Šimunčić. Ida je proglašena najboljom sportašicom Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije 2019. godine. Ida se osvrnula na proglašenje i rekla kako joj je to velika čast i priznanje za sve što je radila te poticaj za dalje.

”Što se tiče ostatka sezone veselim se sezoni na otvorenom gdje ću trčati svoju disciplinu 400 prepone. Najprije ću nastupati na mitinzima, a potom slijedi državno prvenstvo u lipnju. Ovogodišnji cilj i želja mi je nastup na Europskom prvenstvu u Parizu za kojeg su pripreme već počele. U razgovoru s trenerom Dragom Palčićem zaključili smo da je norma dostižna tako da marljivo radimo na tome i nadamo se uspjehu.” – kazala je Ida.

”Što se tiče treninga, oni su svakodnevni. A što se tiče križevačke atletičarske staze na jesen su započeli radovi međutim to nije dovršeno, ključni i najbitniji dio nas atletičara je tartan koji željno iščekujemo i nadamo se da ćemo do proljeća to i dočekati.” – rekla nam je Ida.

Ostatak razgovora poslušajte u današnjoj Sportskoj emisiji u 13:30 na 96,6!

hs/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!