Idući mjesec u Križevcima počinje stolnoteniski turnir, evo kako se prijaviti

Stolnoteniski klub Križevci pod pokroviteljstvom grada Križevaca uz sufinanciranje Zajednice sportskih udruga grada Križevaca i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije te u suradnji s Hrvatskim stolnoteniskim savezom organizira 11. Otvoreno prvenstvo grada
Križevaca u stolnom tenisu koje će se održati 15. ožujka s početkom u 8:30 h u sportskoj dvorani Oš Ljudevita Modeca.

Na turnir dolaze ponajbolji igrači i igračice iz cijele Hrvatske te nekoliko europskih zemalja. Križevački stolnoteniski turnir prema riječima sudionika i predstavnika Hrvatskog stolnoteniskog saveza jedan od najjačih turnira u Hrvatskoj te je križevački turnir od prošle godine od sudionika proglašen stolnoteniskim Wimbledonom. Kategorije na turnir su seniori, veterani 40-49, 50-59, 60+ i žene te će u sklopu turnira biti i kategorije parovi.

Prijaviti se mogu svi igrači i igračice i to na broj 091/524-5632 (Dražen Kranjec) do 15.3 točnije do samog početka turnira. Kotizacija za turnir je 100 kn u što je uključen doručak, ručak i neograničeni napici. Nakon turnira održat će se tombola za sve sudionike i očekuje Vas jako puno nagrada te glavna nagrada tombole koju Stolnoteniski klub Križevci neće otkriti do samog početka tombole. Prijavite se na križevački stolnoteniski turnir, odigrajte nekoliko mečeva, igrajte najzdraviji sport na svijetu te uživo vidite ponajbolje igrače i igračice na djelu. Svatko je dobro došao na turnir.

Pratite nas na društvenim mrežama!