Previše sam tvoj" – Igor Delač i Ivan Zečić za portal Radija Križevci najavljuju novi singl i album

Popularni pjevač Igor Delač, nekada član grupe “Prva liga” i producent Ivan Zečić (ZETZ), nakon iznimnog uspjeha koji su postigli pjesmom “U ritmu ljubavi”, pripremili su novi singl “Previše sam tvoj”. Posjetili su nas  i ispričali kako je došlo do suradnje.

Igor Delač kazao nam je da je 40 godina na estradi:

“To je jedan lijepi jubilej. Puno je to godina, a mislim da je ovo moje najplodnije razdoblje, vrh moje karijere. Lijepo je kad se čovjek okrene iza sebe, kao ja, da se s osmjehom svega sjeća. Krenulo je negdje sa 13 godina, a  ozbiljnije sam se autorski počeo baviti 90-tih godina. Tada sam bio član OK Banda , promijenili smo ime u “Starfish” , pa je krenula “Prva liga” sa pjesmom “Jedan život malo je” koja je zaista dostigla veliku popularnost i još danas se vrlo rado sluša. Jedno vrijeme sam se osamostalio i nakon toga shvatio da treba nešto promijeniti i osvježiti” – prisjeća se Igor Delač.

Pjesma “Previše sam tvoj” Igorov je šesti singl u novom glazbenom izričaju s kojim najavljuje skori izlazak albuma. Album bi trebao ugledati svjetlo dana krajem svibnja, a na njemu će se osim poznatih hitova “Budan”, “Ljubav”, “Istina u tami”, “U ritmu ljubavi” i “U krvi si” naći i nekoliko novih, još neobjavljenih pjesama. 

“Pjesme su rađene po mojim glasovnim mogućnostima da se iskoristi najbolje od toga što ja imam. Također da se produkcijski prilagodi mom spektru što kao osoba zračim i onome što ja mogu izreći glasom. Trudimo se dati maksimalno sve od sebe i ljudi to osjete. Pjesme su moderne, radiofonične i to je nekakva tajna našeg uspjeha” – kaže Igor Delač. 

Ivan Zečić (ZETZ) je mladi glazbenik i producent koji s Igorom uspješno surađuje protekle dvije godine. Sve pjesme koje je komponirao i producirao za Igora Delača osvojile su vrh nacionalne top liste HR Top 40.

Igor i Ivan pozivaju i mlade glazbenike da se jave:

“Meni bi to bio izazov da od nekoga tko je nepoznat,  stvorimo nešto vrijedno, pozitivno, damo mu priliku. Pozivam mlade pjevače i pjevačice da mi se slobodno jave. Tko zna, možda je baš netko od njih nova zvijezda kojoj se smiješe hitovi” – kaže Ivan Zečić (ZETZ).

ji/radiokrizevci.hr

Foto: hs/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!