Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 18. veljače, oko 14.45 sati u Gabajevoj Gredi 69 – godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Man i priključnim vozilom vukovarskih registarskih oznaka u smjeru Molvi. Uslijed neprilagođene brzine skup vozila se prevrnuo na bok te se djelomično zaustavio van kolnika na travnatoj površini. Vozač je zadobio teške tjelesne ozljede te mu je u Općoj bolnici Koprivnica vađena kriv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 18. veljače, oko 11.20 sati, u Jagnjedovcu 51 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika na travnatu površinu i prevrnuo se na krov. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.

Također, oko 11.25 sati, u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom krećući se prilaznom cestom benzinske postaje uslijed čega je vozilom prešao preko betonskog rubnog kamena gdje je prednjim desnim dijelom vozila udario u reklamni pano. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću nepoznati vozač je vozilom napustio mjesto događaja. Policija traga za nepoznatim vozačem i vozilom.

Pratite nas na društvenim mrežama!