PU KC-KŽ

STANJE KRIMINALITETA

U proteklom tjednu zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih pet kaznenih djela općeg kriminaliteta, kazneno djelo organiziranog kriminaliteta, kazneno djelo iz područja maloljetničke delikvencije i kazneno djelo iz sigurnosti cestovnog prometa.
Kazneno je prijavljeno pet osoba.

STANJE JAVNOG REDA I MIRA

Zabilježena su tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira od kojih dva prekršaja omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika i prekršaj svađe i vike.
Prekršajno su prijavljene četiri osobe.
Zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskom natjecanju prijavljene su tri osobe.

STANJE SIGURNOSTI PROMETA

Zabilježeno je 13 prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 11 s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđen vozač osobnog automobila. Također, ozlijeđena su dva vozača osobnih automobila čije ozljede će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije.

ZAŠTITA OD POŽARA

U proteklom tjednu zabilježen je požar na građevinskom objektu i požar na prometnom sredstvu. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na oko 11.000 kuna.

OSTALI DOGAĐAJI

Nisu zatečeni maloljetnici mlađi od 16 godina u noćnom izlasku, suprotno odredbi Obiteljskog zakona o zabrani boravka na javnim mjestima nakon 23 sata bez odgovarajuće pratnje.

Pratite nas na društvenim mrežama!