Vinko Ćemeraš pobjednik treće sezone glazbene TV emisije The Voice Hrvatska!

25-godišnji Vinko Ćemeraš sinoć je u Zagrebu proglašen pobjednikom treće sezone glazbene TV emisije The Voice – Hrvatska . 

Ćemeraš je titulu osvojio nakon što je u sinoćnjem velikom finalu treće sezone The Voice-Hrvatska osvojio 41,94 posto glasova publike . 

Filip Rudan završio je na drugom mjestu sa 23,72 posto glasova, Albina Grčić je bila treća s 19,51 posto glasova, dok je Bernarda Bobovečki s 14,83 posto glasova zauzela četvrto mjesto.

Vinko, koji svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme, počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je njegovom prijatelju nedostajalo vokala u bendu.

Kako doznajemo, Vinko je sam sebi financirao fakultet, po ljeti je konobario na Čiovu, a zaradu je ulagao u obrazovanje.

Mentor Davor Gobac prvi se put okrenuo tijekom Ćemeraševe slijepe audicije kada je izveo hit Kings of Leon ‘Pyro’. 

U velikom finalu ponovno je izveo pjesmu Kings of Leon, kao i hit Dina Dvornika ‘Pelin i med’ te duet s mentorom Gobcem.

Ćemeraš trenutno studira informatiku u Mostaru. Njegovi roditelji sada žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku. Vinko se nada da će svoju sreću pronaći u Zagrebu, a sudjelovanjem u showu “The Voice” nadao se pokazati svoj potencijal.

Foto: Vinko Ćemeraš (Screenshot / HRT)

Izvot: Croatiaweek.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!