Danas 2. predavanje iz ciklusa o samoozdravljenju

U četvrtak, 5. 3. 2020. u 18 sati u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci.

Danas će biti drugo predavanje o samoozdravljenju kojeg će održati Krisitijan Kolega. U gradskoj knjižnici od 18 sati.

Nastavljaju se teme iz prve knjige. Planirano je da se svaki prvi četvrtak u mjesecu održi po jedno predavanje ovog autora u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci.


Krajem 2009. izašla je prva knjiga hrvatskog autora Kristijana Kolege “Samoozdravljenje-praktična primjena samoiscjeljenja” koju će autor predstaviti predavanjem na istu temu.

Kroz svoj seminar i knjigu, Kristijan Kolega detaljno će opisati tehniku vladanja umom i kemijskim promjenama u tijelu u svrhu iscjeljenja bilo kakvih bolesti i poremećaja.

Znanje koje će Kristijan predstaviti na seminaru na vrlo jednostavan način objašnjava koji je korijenski uzrok svih naših problema, bilo da su zdravstvene, financijske ili neke druge prirode. Pravilnim usvajanjem znanja i primjenom istog, svatko od nas sposoban je izliječiti bilo kakav problem u životu i osigurati trajnu sreću bez obzira na vanjske okolnosti ovog prolaznog svijeta.

Tehnikom samoozdravljenja vrlo lako se uklanjaju traume iz prošlosti, fobije, nesigurnosti, strahovi, bolovi u tijelu, razni poremećaji i osjetljivosti unutar našeg tijela i uma. (tik)

Pratite nas na društvenim mrežama!