Grad objavio pravila o izdavanju propusnica

Gradski stožer civilne zaštite objavio je da izdaje propusnice samo za one koji prebivalište napuštaju iz vitalnih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane (izvan mjesta prebivališta).

– Ne trebaju vam propusnice za kretanje unutar područja grada Križevaca i pripadajućih naselja, no ipak i tu morate ograničiti svoje kretanje samo na nužno- upozorava gradski stožer.

Za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb tu propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine, a za ostale razloge poput odlaska na posao, propusnicu izdaje odgovorna osoba u pravnoj osobi, odnosno poslodavac.

– Ukoliko spadate pod skupinu kojoj Gradski stožer treba izdati propusnicu, molimo da obrazac skinete s naše stranice i popunjenog ga vratite na mail: jelena.jakara@krizevci.hr- navode.

Zahtjevi će se zaprimati isključivo elektoničkim putem, a na isti način će se izdavati propusnice. Potrebno ih je predati barem 12 sati prije nego je propusnica potrebna. Samo u iznimnim slučajevima ukoliko netko nema mogućnosti predati zahtjev elektroničkim putem, može doći u urudžbeni ured u Gradsku upravu.

sn

Pratite nas na društvenim mrežama!