Hrvatski navijački klub Bravo osvojio zlato na Floridi na Svjetskom kupu

Hrvatski navijački klub Bravo iz Varaždina osvojio je zlato na međunarodnom prvenstvu UCA All Star koje se u nedjelju održalo na Floridi u SAD-u.

Pod vodstvom trenera Dunje Scapec, Matije Prikratki, Ivane Makar, Marte Vuković i Lucije Rešetar, sve 18-godišnjakinje iz kluba Bravo, zauzelo je prvo mjesto u disciplini Group Stunt na natjecanju na kojem je nastupilo 15 000 navijačica iz svih krajeva svijet.

Hrvatske djevojke uspješno su obranile svoj naslov koji su također osvojile prošle godine. Zbog epidemije koronavirusa, ovogodišnje natjecanje u Svjetskom kupu imalo je manje natjecatelja i održano je bez gledatelja, a na tom su mjestu dozvoljene samo djevojke, treneri i suci.


Djevojke su imale sreću čak i stići na natjecanje nakon odlaska u četvrtak i imaju problema s povratkom u Hrvatsku jer aviokompanije otkazuju letove i postavljaju veća ograničenja.
„U avionu iz Frankfurta za Orlando najavili su da je to posljednji let iz Njemačke u Sjedinjene Države. Organizator sada traži alternativni let za London ili Istanbul jer su te linije i dalje redovite “, rekao je Scapec za Jutarnji list.

Tim se nada da će u četvrtak napustiti Floridu i vratiti se kući u Hrvatsku.

Izvor: Croatiaweek.com

Foto: Hrvatski navijački klub Bravo Varaždin

Pratite nas na društvenim mrežama!