OBAVIJEST CIJENJENIM KORISNICIMA USLUGA KOMUNALNOG PODUZEĆA d.o.o.

Poštovani korisnici,
Vodeći brigu o Vašoj sigurnosti i sigurnosti ostalih korisnika, Komunalno poduzeće d.o.o. uvelo je pojačane mjere opreza na mjestima gdje se tijekom dana izmjenjuje veći broj ljudi (blagajne, informacije i ostali poslovni prostori) u vidu dezinficijensa za ruke i uputa o korištenju istih. Također i u svim sanitarnim čvorovima nalaze se upute o pravilnom pranju ruku sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
Ovim putem pozivamo sve korisnike koji imaju mogućnost da plaćanje računa obave internetskim ili mobilnim bankarstvom. Sve potrebne informacije ili upite o računima, dugovanjima i našim uslugama možete zatražiti na e-mail adresu info@komunalno.hr ili na broj telefona 048/720-915. U slučaju gužve, naši djelatnici zamoliti će Vas da ostavite broj telefona na koji ćemo Vas nazvati i javiti Vam informacije koje Vas zanimaju u najkraćem roku.
Ove preporuke za društveno odgovorno ponašanje, objavljujemo isključivo u svrhu zaštite Vašeg zdravlja i zdravlja ostalih korisnika, te smanjenja eventualne mogućnosti širenja zaraze.
Zahvaljujemo na razumijevanju,
Vaše Komunalno poduzeće d.o.o.

Pratite nas na društvenim mrežama!