Rukometaši KTC-a bez treninga. Trener Dalibor Sokač: Bez treninga gubimo sve što smo do sada izgradili

Ono što već i ptice na grani znaju jest da su gotovo sva sportska natjecanja u Hrvatskoj trenutno odgođena. Tako je i Hrvatski rukometni savez 12. ožujka na službenim stranicama objavio kako se u interesu zaštite sportaša, po preporuci Središnjeg državnog ureda i Hrvatskog olimpijskog odbora obustavljaju sva natjecanja, u svim kategorijama u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili nacionalne reprezentacije bili domaćini.


Tako je, kao i mnogima, križevačkom rukometnom klubu KTC otkazana gostujuća utakmica prve HRL Sjever protiv Osijeka koja se trebala održati 14.ožujka.


Trener KTC-a Dalibor Sokač je prokomentirao novonastalu situaciju:
-Tako je, natjecanja su obustavljena najkasnije do 1.travnja. Ne želim puno komentirati ovu situaciju. Mi tu nažalost ne možemo ništa, međutim ne želim da pauza utječe na formu moje momčadi. Pobijedili smo posljednje dvije utakmice i trenutno smo na petom mjestu tablice. Planiramo,ako će ikako biti moguće, već od idućeg tjedna početi s treninzima.

Dečki su, kao što sam već rekao ušli u igračku formu i ako se ne počne s treninzima, gubimo sve zbog čega smo do sada radili. Očekuje nas lijepo vrijeme, tako da ako nam u križevačkoj sportskoj dvorani neće biti dopušteno trenirati, izaći ćemo na vanjski teren. Nadam se da će se uskoro znati raspored utakmica, jer za nas nema velikih predaha.

David Sever /radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!