Stranica virtualne knjižnice OŠ "Vladimir Nazor" koja sadrži provjerene i odabrane poveznice na sadržaje koji mogu pomoći učenicima i učiteljima u praćenju nastave i učenju od kuće

OŠ “Vladimir Nazor” Križevci otvorila je mrežnu stranicu koju je izradila školska knjižničarka, Andrea Katanović Babić, ujedno i prof. hrvatskog jezika. 

To su stranice virtualne knjižnice koje sadrže provjerene i odabrane poveznice na  sadržaje koji mogu pomoći učenicima i učiteljima u praćenju nastave i učenju od kuće. Također, sadrže brojne poveznice na zanimljive i opuštajuće sadržaje – filmove, digitalizirane slikovnice i stripove, virtualne šetnje nacionalnim parkovima i muzejima, terapeutske priče koje mogu pomoći da djeci i roditeljima u ovoj neobičnoj situaciji. Stranice su i svojevrsni pano učeničkih radova koji nastaju tijekom učenja od kuće. Dopunjuju se svakodnevno i namijenjene su učenicima, roditeljima i učiteljima.

“U prvoj polovici ožujka puno smo se družili u knjižnici, a sad se na mjesec dana selimo u virtualni svijet.  Ovdje ćemo objavljivati vaše radove: stripove, plakate, crteže, filmove, glazbu… Slobodno ih šaljite na adresu andrea.katanovic-babic@skole.hr” – poručuju iz OŠ “Vladimir Nazor” Križevci. 

Poveznice na korisne mrežne stranice, lektire, časopise, stripove, kazališne predstave, filmove, virtualne obilaske muzeja i glazbene zbirke možete pronaći u izborniku stranice.

https://sites.google.com/view/knjiznicanazorkrizevci/izvori

OŠ “ Vladimir Nazor” Križevci

Pratite nas na društvenim mrežama!