U Dječjem vrtiću Križevci danas dvoje djece

Prema Odluci Stožera civilne zaštite Grada Križevaca, Dječji vrtić Križevci od danas je preuzeo dežurstvo za onu djecu predškolske dobi koja pohađaju dječje vrtiće na području Grada Križevaca. Obzirom na trenutnu situaciju, ovo vrijedi ISKLJUČIVO za roditelje koji nisu u mogućnosti osigurati druge opcije za zbrinjavanje djeteta.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Nataša Batković kazala nam je da trenutno u vrtiću boravi dvoje djece, od toga jedno iz Dječjeg vrtića Križevci i jedno iz vrtića “Čarobna šuma”.
“Većina roditelja se uspjela snaći. Želimo naglasiti svima da je ovo vrlo ozbiljna situacija i molimo sve naše sugrađane da shvate da se moramo društveno odgovorno ponašati radi zaštite zdravlja.
Naši odgajatelji isto rade u timovima i fluktuacija ljudi unutar vrtića mora biti što manja. Do 19. travanja je dežurstvo u našem vrtiću, ali isključivo za roditelje koji stvarno nisu u mogućnosti osigurati neku drugu opciju za zbrinjavanje djece .

Molila bih sve roditelje da prate našu web stranicu jer će tamo biti sve potrebne obavijesti vezane za organizaciju rada vrtića” – kaže Nataša Batković.

ji/radiokrizevci.hr.

Pratite nas na društvenim mrežama!