Građani lupali protiv Bandića i to jako

Snažna poruka upozorenja.

Građani Zagreba masovno su se odazvali pozivu i lupanjem po loncima pokazali što misle o svojem gradonačelniku. Sinoć točno u 19 sati velik broj ljudi izašao je na balkone i počeo stvarati larmu i buku.

Prizori su bili fascinantni, a snimke lupanja objavljenje su na društvenim mrežama.

Iako je ovo već alarmantni pokazatelj velikog nezadovoljstva i otpora protiv Bandićeve vladavine, on ne reagira i na očigled svih ignorira sva moguća upozorenja da loše radi.

Kako piše telegram.hr

“Posljednjih godinu dana Milan Bandić je, redom, vrijeđao slušatelje radija na kojem je gostovao; napadao novinare, s posebnim fetišom na napadanje novinarki; pred TV kamerama nasrtao na prolaznike koji su ga se, dan nakon potresa, nešto usudili priupitati; i na kraju, za veliko finale, obeščastio sve one građane, kojima su se ovih dana oštetili stanovi.

Građane, koji prethodnih godina uglavnom nisu mogli obnavljati svoje zgrade – zbog duboke koruptivne piramide koja je obuhvatila čitav grad, zbog koje pravo na obnovu zgrada u Donjem gradu ima tek nekoliko kompanija, zbog koje gradonačelnik postavlja fiktivne skele na trošak građana.

Milan Bandić izjavio je, također, kako će grad pokriti točno pet posto nastale štete, i to samo za one nekretnine, u kojima se ustanovi oštećenje teže od šezdeset posto. Uz sve to, Bandić je, dalje, objavio kako će za potrebe potresa krajnje velikodušno donirati petinu svoje plaće.

Čovjek, za kojeg se popularno kaže da bez Fendija ne pokriva ni tabane, koji je neposredno prije karantene naručivao ukrase za Uskrs od brata svog političkog saveznika, uznemirenim građanima nudi petinu jedne mjesečne plaće, nakon što ih je sadistički ponižavao i podmuklo vrijeđao, nakon što ih je u najtežim trenucima sprdao i ismijavao.”

Ovo lupanje je javni poziv na odlazak, no poznajući Bandića, sumnjamo da je takvo što moguće.

Iako je ovo legalni čin, građani će ipak svoju volju morati pokazati tek na slijedećim izborima. (tik)

Pratite nas na društvenim mrežama!