Obavijest i čestitka OŠ "Vladimir Nazor" Križevci

Poštovani roditelji i učenici,

nakon četiri tjedna uspješne provedbe nastave na daljinu želimo vam se još jednom zahvaliti na suradnji i razumijevanju te podsjetiti da vam i dalje svi naši učitelji, stručni suradnici i ravnatelj stoje
na raspolaganju za sva pitanja i teškoće na koje nailazite u ovoj vanrednoj situaciji.
Pred nama su uskrsni praznici koji prema Kalendaru rada naše škole traju od danas 10. travnja do idućeg četvrtka 16. travnja. Idući tjedan nas čeka radna subota, a počinje vrednovanje i ocjenjivanje
prema uputama koje je izdalo Ministarstvo znanosti. Na jučerašnjoj online sjednici Učiteljskog vijeća naše škole dogovoreno je da će se vrednovanje provesti kroz naredne tjedne po grupama predmeta.
Učenici će biti o svemu na vrijeme informirani. Uz najavu i u dogovoru s njima vrednovat će se i zahtjevniji zadaci koji će biti uneseni u Vremenik provjera. Sažeto, i dalje ćemo se truditi učenicima olakšati ovu situaciju, imati razumijevanja i osigurati uvjete u kojima učenici mogu ostvariti čim bolje rezultate.
Naravno, ovaj proces iziskuje puno razumijevanja, prilagođavanja i zajedničkog rješavanja izazova koji
su pred svima nama. Rado ćemo poslušati vaše sugestije i prijedloge.
Svim učenicima i roditeljima želimo blagoslovljen Uskrs, odmorite se i ostanite zdravi!
U virtualnoj knjižnici naše škole, u rubrici Školski pano naši učenici priredili su vam prigodnu izložbu proljetnih radova, pozivamo vas da ju posjetite.

Ravnatelj,
Igor Brkić

Pratite nas na društvenim mrežama!