Rukomet – Mihael Mušlek: Imali smo dosa problema s ozljedama zadnjih mjeseci, što nas je koštalo.

Križevčanin Mihael Mušlek, jedan od ponajboljih igrača u posljednjim utakmicama našeg Rukometnog kluba KTC. Mihael je student prve godine Fizioterapije u Varaždinu, te igra za obje momčadi križevačkog KTC-a. Govori kako je situacija u klubu nepromijenjena, a dosadašnjim dijelom prvenstva su svi zadovoljni. Napokon smo nakon nekog vremena uhvatili formu i spojili dvije pobjede. Posljednju smo utakmicu protiv Preloga kontrolirali od početka do kraja, što je rezultiralo pobjedom od četiri gola razlike. Radili smo naporno i to se vidjelo, ali imali smo dosta problema s ozljedama zadnjih mjeseci što nas je koštalo-napomenuo je Mušlek.
Mihael je neizostavan prvotimac prve momčadi KTC-a koju vodi Dalibor Sokač, međutim napominje kako podjednako voli zaigrati i u drugoj momčadi.


-Atmosfera u ekipi je odlična, spremali smo se za put u Osijek i nastaviti pobjednički niz, ali eto spletom događaja i trenutnom situacijom koja se događa prvenstvo je odgođeno do daljnjega. Treninzi su i dalje na čekanju, pa tako svi kod kuće treniramo individualno. Iz Saveza su rekli kako se čeka 15. travnja, kada bi trebali donijeti odluku u nastavku natjecanja. Na ljestvici smo trenutno peti. Malo smo lošije odradili prvi dio sezone, i izgubili nekoliko utakmica doma, ali mislim da smo iz svega toga izvukli pouku.


-Sedam kola nas dijeli do kraja sezone i mislim da možemo i moramo napredovati na tablici. Jedva čekamo da ovo stanje prođe i da se što prije vratimo na parket – rekao je Mušlek.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!