Tri puta više nas čitate i slušate!

Podržite naš rad.

Mi pomažemo vama, a vi spašavate nas, hvala vam!

Ovih dana vaša posjećenost našem portalu je porasla za tri puta!

Hvala vam na tome, iako vrijeme nije lijepo i dobro, drago nam je da nam vjerujete i da ste s nama. Slušate nas sve više i uključujete se u naš program.

Kao što je cijelo gospodarstvo doživjelo veliki udarac, tako su i mediji u velikim problemima. Pad reklamiranja za 60 – 90% ukazuje na mogućnost zatvaranja mnogih medija, pogotovo radijskih postaja koje same opstaju na tržištu i žive od marketinga, kao što je naša. Kad prestaje gospodarstvo prestaje i naš rad na reklamiranju istih.

Mediji na žalost nisu u dobroj situaciji, jer ne mogu dobiti pomoć od mjera koje država daje. Tako da ostaje velika neizvjesnost kako će izgledati medijska pogotovo radijska scena kada sve ovo prođe.

Mi se trudimo maksimalno u ovoj korona krizi biti tu za sve vas, te pravovremeno vas izvještavati o svemu što se događa, istovremeno biti korektni i ne širiti paniku. Što je ovih dana čest slučaj i imamo prilike vidjeti i čitati da neki po cijenu populizma žrtvuju ljudsko zdravlje, a time ugrožavaju i ljudske živote.

RKŽ je prilagodio svoj rad, dijelom od kuće, ali dijelom moramo raditi u eteru. Tako imamo timove i svi smo maksimalno angažirani da vijesti dođu na vrijeme do vas.

Nismo zanemarili da mnogima treba pomoći na razne načine, tako smo odlučili puno više puštati glazbu koju vi tražite i putem sms poruka svaki dan možete kreirati naš muzički program po svojim željama. Zato nas slušajte, čitajte i OSTANITE DOMA, a mi smo i dalje tu za vas.

Vaš RADIO KRIŽEVCI 96,6 FM. SMS 647 647 ili 060 562 562.

Pratite nas na društvenim mrežama!