Klara Katavić: Počeli smo s treninzima na otvorenom

 Klara Katavić karatašica križevačkog Karate kluba KTC počela je s treninzima u klubu.

Mlada Križevčanka je, prisjetimo se, na seniorskom Prvenstvu Hrvatske u siječnju, u kategoriji +68kg uzela srebro, izgubivši u finalu od aktualne svjetske prvakinje nakon preglasavanja. Uslijedilo je Balkansko prvenstvo u Beogradu. Tamo je branila boje Lijepe naše, a u drugom je krugu poražena od reprezentativke Srbije.

-Zadovoljna sam dosadašnjim nastupima ove sezone. Do sada smo individualno trenirali kod kuće, međutim od prošlog smo tjedna počeli s treninzima na otvorenom –govori Klara.

Prema preporuci Hrvatskog saveza za javno zdravstvo, Karate savez je sredinom svibnja dopustio redovne aktivnosti klubovima, uz pridržavanje posebnih mjera.

-Planirano je trenirati vani sve do početka lipnja. Osim što valja vratiti formu treninzima trčanja, na otvorenom se, ako vrijeme posluži može napraviti jednako kvalitetan trening kao i u dvorani – napominje Klara.

Kalendar natjecanja još uvijek nije objavljen na službenim stranicama kluba.

-Što se natjecanja tiče, kalendar se još nije popunio, no natjecateljski dio ionako nije motiv ove godine. Želim se posvetiti studiranju, a rezultati će biti odraz rada i truda kroz godinu  – zaključila je mlada Križevčanka.

ds/radiokrizevci.hr

Pratite nas na društvenim mrežama!